Salgs- og leveringsbetingelser for Glassalen.dk

Varer

Produkterne i Glassalen.dk shop er primært brugte varer. Såfremt der er tale om et nyt ubrugt produkt, vil dette fremgå af produktbeskrivelsen. Ligeledes gøres opmærksom på, at varerne er af forskellig kvalitet. Alle varer leveres i pæn og hel tilstand. På varer hvor der skelnes mellem sorteringer, vil dette fremgå af produktveskricelsen.

Betaling

Glassalen.dk modtager betaling med MobilePay nr. 55291

eller via normal bankoverførsel til danske bank Reg.nr.: 3409  Konto: 12022581

Husk at oplyse dit ordrenummer.

Levering

Glassalen.dk efterstræber at varen sendes samme dag som ordren er indgået.

Glassalen.dk sørger for forsikret levering med DAO/GLS til nærmeste postudleveringssted i forhold til den adresse der er opgivet ved bestillingen.

Glassalen.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO/GLS. Portofri levering i Danmark ved køb over 2.500,- kr. Ved levering udenfor Danmark grænser, herunder Færørene og Grønland tillægges porto efter gældende takster hos PostNord.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen under hensyntagen til nedenstående betingelser:

Glas og porcelæn med ubrudt sikkerhedslabel.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Reklamationsret

Glassalen.dk yder reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Glassalen.dk uden ugrundet ophold.

Vi gør opmærksom på at brug af opvaskemaskine til opvask af produkterne, kan skade varen og at dette betragtes som forkert håndtering af varen. 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Glassalen.dk  

Toldbodgade 11

1253 København K

Tlf. 2614 1257

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. og porto refunderes kun, hvis der er fejl på den tilsendte vare.

Refusion

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Glassalen.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Copyright

Indholdet på denne hjemmeside samt navnet Glassalen.dk er beskyttet i henhold til loven om ophavsret LBK. nr. 763 af 30. juni 2006 og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Glassalen.dk.
Download eller kopiering af billedmateriale og/eller tekstmateriale er kun tilladt, såfremt der ligger en skriftlig tilladelse fra Glassalen.dk. Ved aftale om brug af billederne skal Glassalen.dk navngives i forbindelse dermed, og billederne må ikke ændres fra deres originale form. Ændringer kan først ske efter forudgående aftale.
Er du i tvivl om hvordan du forholder dig til copyrighten, eller ønsker du at gøre brug af billeder, er du velkommen til at kontakte os på info@glassalen.dk

Glassalen.dk v/ Christine Pachner

Toldbodgade 11

1253 København K

Tlf. 2614 1257

E-mail: info@glassalen.dk

CVR.nr. 38112457

Del siden

Følg os