Smuk frugtskål bruges i køkkenet til tomater. Der er hvidløg i bonbonnieren
De smukke labradorfarvede Atlanticglas, her sat sammen med platter i overglasur og Blå kant.
Opdækning med Blå Kant og Atlantic glas. Champagneskål kan bruges til forret eller appetizer.
Ida glas passer fint til de helt nye stel. Her sat sammen med Multifarvet Elements
Blå Blomst kantet med Ida glas fra Kastrup Glasværk
Blå Blomst kantet med Modeste glas
Blå kant med Modeste glas
Sushi opdækning, gammel karaffel med små glas til soya. Hjertevase og Torskemunds vase som dekoration
Stellene kan fint mixes, og her er brugt små fine snapseglas til at portions anrette salt og peber.
Små hjertevaser fra Holmegaard, brugt som penneholdere på skrivebordet.
Fyld duftende syrener i et stort glasfad. Hurtig og nem dekoration til Middagsbordet.
Enkel opdækning. Salt og peber i snapseglas.
En tallerken behøver ikke være rund. Her er brugt en oval asiet, og et æggebæger til citronskiver.
Den store vandkande havde et skår, nu fungerer den som vase på terrassebordet.
Frugtskål og kagefad samt en sukkerskål uden låg til en krydderurt i Køkkenet.
Lidt vovet men dejlig dekadent med musselmalet helblonde i græsset.
Røgfarvet glas i forskellige former tager sig smukt ud i vinduet.
De små askebægere fungerer fint som låg til termokopper. Muslingeskålen bruges her til frugt.
En grillaften med Mågestel og Modesteglas på terrassen
Rouladefadet er anvendeligt til mange ting, her er det hindbær og blomkål på spyd, drysset med lidt olivenolie og havsalt.
Det store cigarbæger kan fint fungere som krus.
En lille let dessert: en kugle is anrettet i en kaffekop.
Her bruges muslingeskålen på skrivebordet sammen med et cigarbæger som penneholder.
De forskellige fade på fod er gode til grønt og frugt i køkkenet og pynter samtidig.
Askebæger som låg til termokrus og flæseskål til eftermiddagssnack
Mågestel med salat i kartoffelskålen og dressing i flødekanden.
Salat i en oval kageskål og desserten er jordbær med balsamico serveret i en kaffekop.
En sovsebåd er perfekt til at arrangere friske blomster i.
Kringlefadet bruges her som tallerken. Rouladefadet til servering af grillstegt hjertesalat, og sovsebåde fyldt med blomster som pynt på bordet.
En champagneskål kan også bruges til en isanretning.
Her bruges et trekantet kagefad som tallerken og sovsebåden er fyldt med blomster.
En kaffekop er perfekt til små friske miniroser.
Sovsebåd fyldt med friske blomster
Kopperne er smukke med fyrfadslys i. Her er det mågestellets kaffekop nr. 102
Et kringlefad nr. 101 fra mågestellet bruges her som tallerken. Blomsterne er sat i en sovsebåd nr. 8
Her bruges et trekantet fad nr. 40 som tallerken. Muslingeskålen nr. 42 bruges som salatskål
Her bruges rouladefadet til at lægge muslingeskallerne på.
Fyrfadslys i kaffekopperne som romantisk kuvertbelysning.
Opdækning med trekantet fad nr- 40
Den store opsats på lav fod bruges her til salat, Ved kuverten serveres salaten i muslingeskål nr. 42
Spareribs serveres på rouladefadet, coleslaw i den store opsats på lav fod
Champagne middag med blå blomst
Kaffekopper bruges som udendørs fyrfadsstager.
Aftenopdækning med lys i kaffekopperne
Aftenopdækning med blomster i kaffekopperne
Adventskrans lavet med kaffekopper nr. 102 fra mågestellet.
Juledekoration lavet med stor og mellem opsats på lav fod.
Opdækning med Tranquebar og Princess glas
Opdækning med Tranquebar og Princess glas
Opdækning med Blå blomst svejfet og Atlanticglas
Opdækning med Blå blomst svejfet og Atlanticglas
Champagneskåle i Lyngby Måge
Kaffekander fyldt med smukke tulipaner
Kaffekande fra Empire nr. 91 A brugt som vase.
Opdækning med Tranquebar og Atlanticglas
Blå Blomst kantet og Eaton glas
Blå Blomst kantet og Atlantic glas
Blå Blomst kantet og Clausholm glas
Blå Blomst kantet og Ulla glas
Blå Blomst kantet og Skibs glas
Blå Blomst kantet og Ida glas
Smukke blomster i en blå blomst kaffekande
Farvet glas i et lyst vindue giver et smukt udtryk.
Sukker/fløde bakke nr. 96 sammen med cigarbæger der bruges som krus.
Ideer til badeværelset. Flødekande til tandbørsten Sukkerskål til vatrondeller. Lille cigarbæger til diverse Cigaretbæger til vatpinde Lille sættefad til smykker Terrinen skjuler ekstra toiletpapir.
Sovsebåde fyldt med duftende syrener.
Kaffeopdækning med mågestel. Bladfad bruges som kagetallerken
Morgenmad Sukkerskålen gemmer på yoghurt og kaffen serveres i et lavt cigarbæger
Lille cigarbæger brugt som drikkekrus
17 cm flæseskål brugt som morgenmadsskål. Også fin som forretstallerken eller desserttallerken.
Sukker/flødebakke som tallerken, et portvinglas i Clausholm til morgenens ingefærshot, peber i et hollandsk snapseglas
Sovsebåd med morgenfruer fra haven.
Morsdags platte brugt som undertallerken til morgenægget
Den store vandkande i Empire er her brugt som vase til Rønnebærgrene
Morgenmad her med en mors dags platte til grapefrugten.
Stort rundt stegefad bruges til grønsager i køkkenet
Lille flæseskål til ymer, grapefrugten ligger på en underkop.
Mix af stel giver en god effekt på bordet, Det bliver mere enkelt når man kun mixer tallerknerne og holder alle serveringsdele i et stel.
Bladfad nr. 199 bruges som kagetallerken,
Sovsebåd med hybenafklip.
Kaffekande i Hartman brugt som vase
Opdækning med Hartman og Ida glas
Den høje opsats bruges her til flødeskum
Mix af steldele.
Lys der matcher blå blomst stellet.
En kop kaffe efter maden. Her bruges thekopperne, det lille bladfad nr. 198 som sidetallerken til chokolade og Princess cognacsglas.
Brunch serveret på kringlefad nr. 101, små sodavandsglas til juicen og kop nr. 103 der rummer lidt mere kaffe.
Lys og servietter der matcher mågestellet.
Her viser vi billeder af opdækninger og inspiration til at bruge porcelæn og glas i hverdagen.